Spring in het diepe bij Decos

Nodigt Charlotte jou binnenkort uit voor een duik in onze ballenbak? Onze HR-adviseur daagt je uit om de sprong te wagen en bij Decos te komen werken. Je moet wel houden van vrijheid en verantwoordelijkheid – en een klein beetje gek zijn. Dan pas je wel bij ons.

 

We zijn altijd op zoek naar mensen die vandaag de wereld van morgen willen veranderen. Mensen met een visie en die zichzelf continu willen vernieuwen. Daarbij zijn ze goed in wat ze doen en houden ze van samenwerken met collega’s en klanten. Ben jij die nieuwe collega? Dan neem jij wellicht snel een duik in onze ballenbak!

 

Wanted
Junior Accountmanager

Je bent heel ambitieus en wilt graag de beste Junior Accountmanager zijn die ‘Decos’ ooit heeft gezien. Welkom bij Decos!

Wanted
Cloud Developer

Wij zoeken iemand die samen met ons én onze klanten gaat werken aan het volledig omzetten van al onze producten naar een cloud-based suite om klaar te zijn voor de ...

Wanted
Full Stack .NET Developer

C#, .NET framework, JavaScript, AngularJS en Design Patterns, je weet precies over welke skills we het hebben. Draag jij bij aan de toekomst?

Wanted
Customer Support Consultant

De klant en jij: onafscheidelijk. Dag in, dag uit bellen, appen, helpen en daarmee iedereen een beetje blij maken. Weet jij hoe dat moet? Dan zoeken we jou!

Wanted
IT Cloud Administrator

Azure Cloud, IAAS & AAD, SQL, Docker, Office 365, Windows Server en ITIL… je weet precies waar we het over hebben. We zoeken een IT Cloud professional die onze omgevingen ...

Wanted
Young Professional

Digitalisatie en mensen daarvoor enthousiasmeren, dat ga jij doen als Young Professional!

Wanted
… of op zoek naar een andere uitdaging?!

Onze Medewerkers

 • "Ik vind het super om steeds als team te blijven verbeteren"
  Anton Beelen
  Account manager
 • "Continu leren maakt het werk opwindend en afwisselend"
  Reetesh Rathi
  Business Consultant
 • "Ik vind het gaaf om klanten blij te maken met onze software"
  Inger Velstra
  Functioneel Consultant

Duurzame werkgever

 

Wij stonden zomaar in de finale van de Kroon op je Werkprijs! Dit eerbetoon van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) komt toe aan bedrijven die zich ‘positief onderscheiden in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers’. Een hele mond vol, maar stiekem zijn we er behoorlijk trots op.