Spring in het diepe bij Decos

Nodigt Charlotte jou binnenkort uit voor een duik in onze ballenbak? Onze HR-adviseur daagt je uit om de sprong te wagen en bij Decos te komen werken. Je moet wel houden van vrijheid en verantwoordelijkheid – en een klein beetje gek zijn. Dan pas je wel bij ons.

 

We zijn altijd op zoek naar mensen die vandaag de wereld van morgen willen veranderen. Mensen met een visie en die zichzelf continu willen vernieuwen. Daarbij zijn ze goed in wat ze doen en houden ze van samenwerken met collega’s en klanten. Ben jij die nieuwe collega? Dan neem jij wellicht snel een duik in onze ballenbak!

 

Wanted
HR Stagiaire

Je studeert HRM aan de Hogeschool of Universiteit. Na een periode van colleges, opdrachten en tentamens is het ein-de-lijk tijd. Tijd voor de praktijk. Tijd om er achter te komen ...

Wanted
Full Stack .NET Developer

C#, .NET framework, JavaScript, AngularJS en Design Patterns, je weet precies over welke skills we het hebben. Draag jij bij aan de toekomst?

Wanted
IT Professional

Azure IAAS, SQL, Office 365, Windows server en ITIL, je weet precies waar we het over hebben. Word jij onze nieuwe IT-professional?

Wanted
… of op zoek naar een andere uitdaging?!

Onze medewerkers

 • "Ik vind het super om steeds als team te blijven verbeteren"
  Anton Beelen
  Account manager
 • "Continu leren maakt het werk opwindend en afwisselend"
  Reetesh Rathi
  Business Consultant
 • "Ik vind het gaaf om klanten blij te maken met onze software"
  Inger Velstra
  Functioneel Consultant

Duurzame werkgever

 

Wij stonden zomaar in de finale van de Kroon op je Werkprijs! Dit eerbetoon van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) komt toe aan bedrijven die zich ‘positief onderscheiden in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers’. Een hele mond vol, maar stiekem zijn we er behoorlijk trots op.